Renault Megane 1.5 dCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault megane 1.5 dci 115pk

Stage 1 Renault Megane 1.5 dCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 135pk +17.4%
Koppel 260nm 310nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Megane 1.5 dCi 115pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Renault Megane chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Renault Megane 1.5 dCi 115pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Renault Megane 1.5 dCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Renault Megane 1.5 dCi 115pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Megane 1.5 dCi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Megane 1.5 dCi 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Megane 1.5 dCi 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Megane 1.5 dCi 115pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Renault Megane 1.5 dCi 115pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede Renault Meganechiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw Renault Megane 1.5 dCi 115pk auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Megane 1.5 dCi 115pk motor tuning:

Voor het Renault Megane 1.5 dCi 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Megane 1.5 dCi 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Megane 1.5 dCi 115pk is een populaire methode om je Renault Megane 1.5 dCi 115pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Renault Megane 1.5 dCi 115pk.

Daardoor is dit een goedkope Renault Megane 1.5 dCi 115pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Megane 1.5 dCi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Megane 1.5 dCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Renault Megane 1.5 dCi 115pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Renault Megane 1.5 dCi 115pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Megane 1.5 dCi 115pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Megane 1.5 dCi 115pk genoemd. Hierbij pas je de Renault Megane 1.5 dCi 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Renault Megane 1.5 dCi 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Renault Megane 1.5 dCi 115pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.