Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault talisman 1.7 bluedci 150pk

Stage 1 Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk?

De ecu van uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Talisman door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Renault Talisman chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Renault
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk?​

Voor stage 1 chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Renault Talismanchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk chiptuning genoemd. Je Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Talisman 1.7 BlueDCI 150pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.