Renault Scenic 1.4 TCE 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.4 tce 130pk

Stage 1 Renault Scenic 1.4 TCE 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Scenic 1.4 TCE 130pk?

De ecu software van uw Renault Scenic is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Renault Scenic een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Renault Scenic met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Renault Scenic chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Scenic 1.4 TCE 130pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Renault Scenic 1.4 TCE 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Scenic 1.4 TCE 130pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Renault Scenic 1.4 TCE 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Scenic 1.4 TCE 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Scenic 1.4 TCE 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Renault Scenic 1.4 TCE 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto laten chippen voor u Renault Scenic 1.4 TCE 130pk kan doen:

Verschillende vormen Renault Scenic 1.4 TCE 130pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Scenic 1.4 TCE 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 1.4 TCE 130pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Scenic 1.4 TCE 130pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Renault Scenic 1.4 TCE 130pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Scenic 1.4 TCE 130pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Scenic 1.4 TCE 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Scenic 1.4 TCE 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.4 TCE 130pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Renault Scenic 1.4 TCE 130pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Renault Scenic 1.4 TCE 130pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Scenic 1.4 TCE 130pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.4 TCE 130pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Scenic 1.4 TCE 130pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Scenic 1.4 TCE 130pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Scenic 1.4 TCE 130pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Renault .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.