Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kangoo 1.5 dci 110pk

Stage 1 Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 260nm 300nm +15.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Siemens/Continental SID305 & Siemens/Continental SID307 & Siemens/Continental SID310
Compressieverhouding 18,8 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9K

Renault tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Renault Kangoo chip tunen. Je Renault Kangoo zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Renault

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk motor tuning:

Voor het Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk aanpassen. Zonder de Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Renault Kangoo 1.5 DCi 110pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.