Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat altea freetrack 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Seat Altea FreeTrack vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk?​

Voor stage one tunen Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Seat Altea FreeTrackchiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Seat auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk.

Hierdoor is dit een goedkope Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk. Hierbij pas je de Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR 140pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.