Seat Leon 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 1.9 tdi 110pk

Stage 1 Seat Leon 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 295nm +25.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Seat Leon is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Leon een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Seat Leon 1.9 TDI 110pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Seat Leon 1.9 TDI 110pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Leon 1.9 TDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Seat Leon 1.9 TDI 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Seat Leonchiptuning software in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk auto kan doen:

Verschillende vormen Seat Leon 1.9 TDI 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Seat Leon 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Seat Leon 1.9 TDI 110pk is een geliefde methode om je Seat Leon 1.9 TDI 110pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Seat Leon 1.9 TDI 110pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Seat Leon 1.9 TDI 110pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Seat Leon 1.9 TDI 110pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Leon 1.9 TDI 110pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Seat Leon 1.9 TDI 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Seat Leon 1.9 TDI 110pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Leon 1.9 TDI 110pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat , zonder dat hierbij aanpassingen Seat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Seat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Seat doen.