Seat Arona 1.0 TSI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat arona 1.0 tsi 95pk

Stage 1 Seat Arona 1.0 TSI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 135pk +42.1%
Koppel 160nm 240nm +50%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Seat Arona 1.0 TSI 95pk chiptunen?

Het standaard programma in de Seat Arona 1.0 TSI 95pk ecu van uw Seat Arona 1.0 TSI 95pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Seat Arona 1.0 TSI 95pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Seat Arona 1.0 TSI 95pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Seat
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Seat Arona 1.0 TSI 95pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Seat Arona 1.0 TSI 95pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Arona 1.0 TSI 95pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Seat Arona 1.0 TSI 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Seat Arona 1.0 TSI 95pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Seat Arona 1.0 TSI 95pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat Arona 1.0 TSI 95pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Seat Arona 1.0 TSI 95pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Seat Arona 1.0 TSI 95pk tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Seat Arona 1.0 TSI 95pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Seat Arona 1.0 TSI 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Arona 1.0 TSI 95pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Seat Arona 1.0 TSI 95pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Seat Arona 1.0 TSI 95pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Seat Arona 1.0 TSI 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Seat Arona 1.0 TSI 95pk!

Stage 2 Seat Arona 1.0 TSI 95pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Seat Arona 1.0 TSI 95pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Arona 1.0 TSI 95pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Seat Arona 1.0 TSI 95pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Seat Arona 1.0 TSI 95pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Seat Arona 1.0 TSI 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Arona 1.0 TSI 95pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Skoda ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.