Seat Leon 2.0 TFSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat leon 2.0 tfsi 200pk

Stage 1 Seat Leon 2.0 TFSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Leon 2.0 TFSI 200pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Seat Leon 2.0 TFSI 200pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Seat Leon tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Seat Leon meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Seat Leon 2.0 TFSI 200pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Seat Leon 2.0 TFSI 200pk​
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Leon 2.0 TFSI 200pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Leon 2.0 TFSI 200pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Leon 2.0 TFSI 200pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Seat Leon 2.0 TFSI 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Leon 2.0 TFSI 200pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Seat Leon 2.0 TFSI 200pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Leon 2.0 TFSI 200pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Seat Leonchiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Leon 2.0 TFSI 200pk motor tuning:

Voor het Seat Leon 2.0 TFSI 200pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Leon 2.0 TFSI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Seat Leon 2.0 TFSI 200pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Seat Leon 2.0 TFSI 200pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Seat Leon 2.0 TFSI 200pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Seat Leon 2.0 TFSI 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Leon 2.0 TFSI 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Seat Leon 2.0 TFSI 200pk!

Seat Leon 2.0 TFSI 200pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Seat Leon 2.0 TFSI 200pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Seat Leon 2.0 TFSI 200pk chiptuning. Hierbij pas je de Seat Leon 2.0 TFSI 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Seat Leon 2.0 TFSI 200pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Seat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Seat auto.

Daarom is je Seat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.