Chiptuning in Harenkarspel

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning Harenkarspel voor mijn auto?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. Dits komt doordat deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Harenkarspel.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sportiever rijdt door chiptuning in Harenkarspel. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De vries grootste pluspunten

  • Sneller optrekken​
  • Sportiever geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Harenkarspel. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Harenkarspel chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Harenkarspel. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Harenkarspel bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Harenkarspel chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU
  • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Gebruik van goede tuning software

Beschikbare soorten chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Harenkarspel OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Harenkarspel is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Harenkarspel chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven! Lees dit recente voorbeeld: Chiptuning Audi A6 2.0 TDI naar 205PK

Stage 2 chiptuning Harenkarspel

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Harenkarspel chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Mini cooper 1.5 turbo 75pk
Breng je Mini Cooper 1.5 Turbo met 75pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 120.0% en 69.0% meer koppel.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande auto chippen.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Harenkarspelsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Suzuki
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank