Chiptuning in Harenkarspel

auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Harenkarspel voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.De ECU (motor controller) is geprogrammeerd om een specifiek vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Harenkarspel.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Harenkarspel. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto tuning

Sneller optrekken​

Geluid klinkt harder

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Harenkarspel. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Harenkarspel specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Harenkarspel chiptunen

Onze tuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Goede chiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Harenkarspel OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Harenkarspel is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Harenkarspel maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lees dit relevante project: volvo chiptuning

Stage 2 chiptuning Harenkarspel

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Harenkarspel is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Harenkarspel kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Harenkarspel chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over auto tuning:

Door heel Nederland hebben we vestigingen. Hieronder kunt u al de chiptuning vestigingen zien:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar tuning bedrijf in Noord Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen de fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen. Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons volledig op tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Bij onze stage 1 chiptuning Harenkarspel zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.