Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini cooper 1.5 turbo 75pk

Stage 1 Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 165pk +120%
Koppel 160nm 270nm +68.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Mini Cooper is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mini Cooper vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini motor tuning.

In enkele uren kan je Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk chiptuning. Je Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk ook verschillende andere software modificaties voor Mini Cooper 1.5 Turbo 75pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mini baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.