Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep renegade 1.4 multiair 170pk

Stage 1 Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 185pk +8.8%
Koppel 250nm 290nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep tuning.

Door het chippen van uw Jeep kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Jeep Renegade veel lekkerder rijdt door Jeep Renegade chip tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Harder geluid uit uw Jeep
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede Jeep Renegadetuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk motor tuning:

Voor het Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk OBD chiptuning

OBD tuning Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk is een veelvoorkomende methode om je Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Renegade 1.4 Multiair 170pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Skoda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Jeep auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.