Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 190nm 230nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Jeep kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk. Je Jeep Renegade zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk​
 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Jeep

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jeep auto
 • De beste Jeep Renegadechiptuning bestanden in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk met meer performance, zonder dat je Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk chiptuning. Hierbij pas je de Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Renegade 1.0 GSE 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jeep chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Jeep auto.

Daarom is je Jeep al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep en bent u uw Jeep dus even kwijt.