Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 175pk +28.7%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Jeep Patriot is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Jeep Patriot tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jeep Patriot veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Jeep
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Jeep
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Patriot 2.0 CRD 136pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jeep auto dus even kwijt.