Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep compass 1.6 multijet 120pk

Stage 1 Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 155pk +29.2%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Jeep Compass is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Jeep Compass zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Jeep Compass chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Jeep Compass meer performance heeft gekregen.

De voordelen Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk
 • Meer koppel uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk chiptuning files

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk auto kan doen:

Verschillende vormen Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk motor tuning:

Voor het Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk chiptuning. Je Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Jeep Compass 1.6 Multijet 120pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep , zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep doen.