Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep renegade 1.6 jtdm 120pk

Stage 1 Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 155pk +29.2%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk?

De ecu software van uw Jeep Renegade is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw Jeep auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Jeep Renegade chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw Jeep
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid uit uw Jeep

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk. Zonder de Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk auto.

Zo doen wij naast Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Jeep Renegade 1.6 JTDm 120pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Ford
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jeep chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep auto en bent u uw Jeep auto dus even kwijt.