Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.8 crd 158pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 158pk 195pk +23.4%
Koppel 400nm 465nm +16.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Jeep Cherokee is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Jeep Cherokee tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Jeep Cherokee meer performance heeft gekregen.

De voordelen Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk motor tuning:

Voor het Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk!

Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 158pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Opel
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep , zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.