Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.5 crd 143pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 170pk +18.9%
Koppel 343nm 400nm +16.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Jeep Cherokee is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Jeep Cherokee vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Jeep Cherokee met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Jeep Cherokee tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jeep Cherokee veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw Jeep
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenJeep Cherokee 2.5 CRD 143pk?​

Voor stage one chippen Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk wordt!
 • Exclusief gebruik van goede Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk OBD chiptuning

OBD tuning Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk is een veelvoorkomende methode om je Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk.

Daardoor is dit een goedkope Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk ook verscheidene andere software modificaties voor Jeep Cherokee 2.5 CRD 143pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Alpine
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.