Jeep Commander 3.0 CRD 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep commander 3.0 crd 218pk

Stage 1 Jeep Commander 3.0 CRD 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 265pk +21.6%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jeep Commander 3.0 CRD 218pk?

De standaard software in de motor controller van uw Jeep Commander is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Jeep Commander 3.0 CRD 218pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Jeep Commander kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Jeep Commander 3.0 CRD 218pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Jeep Commander 3.0 CRD 218pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Jeep Commander 3.0 CRD 218pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Jeep
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jeep Commander 3.0 CRD 218pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jeep Commander 3.0 CRD 218pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Commander 3.0 CRD 218pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van goede Jeep Commander 3.0 CRD 218pk tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Jeep Commander 3.0 CRD 218pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jeep Commander 3.0 CRD 218pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Commander 3.0 CRD 218pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Jeep Commander 3.0 CRD 218pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jeep Commander 3.0 CRD 218pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Jeep Commander 3.0 CRD 218pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Jeep Commander 3.0 CRD 218pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Jeep Commander 3.0 CRD 218pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jeep Commander 3.0 CRD 218pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jeep Commander 3.0 CRD 218pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Jeep Commander 3.0 CRD 218pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Jeep Commander 3.0 CRD 218pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Jeep Commander 3.0 CRD 218pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep doen.