Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep commander 5.7 hemi v8 357pk

Stage 1 Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 357pk 375pk +5%
Koppel 527nm 545nm +3.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik van uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenJeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Jeep auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Commander 5.7 Hemi V8 357pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Saturn ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep auto, zonder dat hierbij veranderingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Jeep al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep doen.