Jeep Commander 3.0 CRD 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep commander 3.0 crd 211pk

Stage 1 Jeep Commander 3.0 CRD 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 265pk +25.6%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Commander 3.0 CRD 211pk kan doen:

De ecu van uw Jeep Commander is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Jeep Commander 3.0 CRD 211pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Jeep Commander 3.0 CRD 211pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Jeep Commander is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Jeep Commander 3.0 CRD 211pk zult u merken dat uw Jeep Commander veel soepelder gaat door Jeep Commander tunen. Je Jeep Commander zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Jeep

Hoe gaat dat precies, chiptuningJeep Commander 3.0 CRD 211pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jeep Commander 3.0 CRD 211pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jeep Commander 3.0 CRD 211pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jeep Commander 3.0 CRD 211pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Jeep Commander 3.0 CRD 211pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Jeep Commander 3.0 CRD 211pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Commander 3.0 CRD 211pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Commander 3.0 CRD 211pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Jeep Commander 3.0 CRD 211pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Jeep Commander 3.0 CRD 211pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jeep Commander 3.0 CRD 211pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Jeep Commander 3.0 CRD 211pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Jeep Commander 3.0 CRD 211pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Commander 3.0 CRD 211pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Jeep Commander 3.0 CRD 211pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jeep Commander 3.0 CRD 211pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Commander 3.0 CRD 211pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hyundai ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.