Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep renegade 2.0 jtdm 140pk

Stage 1 Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Jeep Renegade veel soepelder gaat door Jeep Renegade tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Jeep Renegade meer performance heeft gekregen.

De voordelen Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk chiptuning genoemd. Je Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Renegade 2.0 JTDm 140pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jeep chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Jeep auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jeep auto dus even kwijt.