Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 6.1 hemi v8 420pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 420pk 440pk +4.8%
Koppel 569nm 590nm +3.7%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk kan doen:

De ecu software van uw Jeep Grand Cherokee is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Jeep Grand Cherokee vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk
 • Exclusief gebruik van goede Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Grand Cherokee 6.1 Hemi V8 420pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Mercury externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Jeep auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep en bent u uw Jeep dus even kwijt.