Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 2.0 m-jet 180pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 350nm 425nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk kan doen:

De ecu software van uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Jeep auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Jeep Grand Cherokee heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jeep Grand Cherokee veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chippen van een Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk?​

Voor stage één chippen Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van goede Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk tuning software

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk motor tuning:

Voor het Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk haalt.

Stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 180pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Jeep baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.