Jeep Patriot 2.4i 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep patriot 2.4i 173pk

Stage 1 Jeep Patriot 2.4i 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 195pk +12.7%
Koppel 223nm 245nm +9.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Jeep Patriot is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jeep Patriot kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Jeep Patriot chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jeep Patriot veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Jeep
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jeep Patriot 2.4i 173pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Patriot 2.4i 173pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Patriot 2.4i 173pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Jeep Patriot 2.4i 173pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jeep Patriot 2.4i 173pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jeep Patriot 2.4i 173pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Jeep Patriot 2.4i 173pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jeep auto
 • Gebruik van beste tuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jeep Patriot 2.4i 173pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Patriot 2.4i 173pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Patriot 2.4i 173pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Jeep Patriot 2.4i 173pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Jeep Patriot 2.4i 173pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jeep Patriot 2.4i 173pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Jeep Patriot 2.4i 173pk!

Stage 2 chiptuning Jeep Patriot 2.4i 173pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jeep Patriot 2.4i 173pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Patriot 2.4i 173pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Jeep Patriot 2.4i 173pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jeep Patriot 2.4i 173pk.

Specialistische Jeep Patriot 2.4i 173pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jeep Patriot 2.4i 173pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jeep Patriot 2.4i 173pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Patriot 2.4i 173pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jeep auto dus even kwijt.