Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep patriot 2.2 crd 163pk

Stage 1 Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk auto chiptunen?

De ecu van uw Jeep Patriot is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Jeep Patriot zult u merken dat uw Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk veel soepelder gaat door chiptuning Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Jeep Patriotchiptuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk.

Hierdoor is dit een voordelige Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk met meer kracht, zonder dat je Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Patriot 2.2 CRD 163pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Saab
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jeep dus even kwijt.