Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 2.0 m-jet 140pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Jeep Grand Cherokee tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenJeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • De beste Jeep Grand Cherokeetuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk wordt!

Verschillende vormen Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk!

Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk chiptuning. Je Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Jeep Grand Cherokee 2.0 M-Jet 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Isuzu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.