Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 285pk +14%
Koppel 570nm 630nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw Jeep
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede Jeep Grand Cherokeetuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk is een populaire manier om je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.