Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 305pk 325pk +6.6%
Koppel 453nm 475nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk kan doen:

De ecu software van uw Jeep Grand Cherokee is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw Jeep kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Jeep Grand Cherokee tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van de beste Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk wordt!

Verschillende vormen Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk aanpassen. Zonder de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk!

Stage 2 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk chiptuning genoemd. Je Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 305pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Dacia
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep , zonder dat hierbij veranderingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep auto en bent u uw Jeep dus even kwijt.