Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 5.7 hemi v8 360pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 380pk +5.6%
Koppel 529nm 550nm +4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Jeep Grand Cherokee met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer performance uit uw Jeep
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Jeep Grand Cherokeechiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk motor tuning:

Voor het Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi V8 360pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.