Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Jeep Renegade vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jeep Renegade veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Mooier geluid uit uw Jeep
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk?​

Voor stage one tuning Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van de beste Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk tuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk kan worden!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk is een populaire methode om je Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Renegade 2.0 Multijet 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep auto, zonder dat hierbij veranderingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Jeep auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep auto doen.