Chiptuning Hoofddorp

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hoofddorp voor mijn auto?

Het standaard programma in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. Dit is omdat deze is geschreven om de performance te halen welke in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Hoofddorp.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer PK’s​
  • Geluid klinkt mooier
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Hoofddorp. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hoofddorp engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Hoofddorp ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Hoofddorp chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
  • Eerst een goede back-up​
  • Goede chiptuning software in gebruik

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Hoofddorp OBD chiptuning

OBD chiptuning Hoofddorp is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Een relevant voorbeeld is Audi A6 3.0 TDI Quattro 204pk Tuning (stage 1)

Chiptuning Hoofddorp Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Hoofddorptuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Hoofddorp chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Chevrolet colorado 3.6 v6 305pk
Chevrolet Colorado 3.6 V6 (305pk) tuning? Vermogenswinst van 7.0% en 7.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU Motormanagement software zijn onze services een garantie op hoogstaande chiptuning.

Zo doen wij buiten Hoofddorp chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank