Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet colorado 3.6 v6 305pk

Stage 1 Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 305pk 325pk +6.6%
Koppel 365nm 390nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Colorado heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Chevrolet Colorado tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk is een geliefde manier om je Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Chevrolet Colorado 3.6 V6 305pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.