Chiptuning Kudelstaart: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning in Kudelstaart voor mijn auto?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Kudelstaart.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepeler en sportiever rijdt door chiptuning in Kudelstaart. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Pluspunten auto laten chippen

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt mooier
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Kudelstaart. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kudelstaart specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Kudelstaart engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde maatwerk tuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Kudelstaart bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Kudelstaart chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van goede tuning software

Verschillende soorten auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Kudelstaart OBD chiptuning

OBD chiptuning Kudelstaart is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Kudelstaart maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Zie dit recente project: Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk Chiptuning

Chiptuning Kudelstaart Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Kudelstaart chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Lincoln towncar 4.6 v8 239pk
Tuning voor Lincoln Towncar 4.6 V8 met 239pk. Mijn Chiptuning leidt tot 9.0% extra vermogen en 5.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Kudelstaart auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kudelstaart.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank