Chiptuning Kudelstaart: Bij u in de buurt

Alle merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

No products found

Wat voor voordelen heeft chiptuning in Kudelstaart?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel fijner en sneller rijdt door chiptuning in Kudelstaart. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Pluspunten auto tuning

Meer vermogen​

Beter geluid

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Kudelstaart. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kudelstaart engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Kudelstaart ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Kudelstaart engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde tuning op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Kudelstaart chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de motor computer

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende soorten auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Kudelstaart OBD chiptuning

OBD chiptuning Kudelstaart is een populaire methode om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning Kudelstaart maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Kudelstaart krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Ontdek dit recente voorbeeld: honda s2000 tuning

Stage 2 chiptuning Kudelstaart

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Kudelstaart tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Kudelstaart chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Kudelstaart kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kudelstaart chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kudelstaartsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden kunt u al onze locaties zien:

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze steden in Noord Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen. Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare aanpassingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.