Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat grande punto abarth supersport 1.4 t-jet 180pk

Stage 1 Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk chiptuning. Je Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk auto.

Zo doen wij naast Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Fiat Grande Punto Abarth Supersport 1.4 T-Jet 180pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Aston Martin
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.