Chiptuning Uithoorn: Bij u in de buurt

auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

No products found

Wat zijn de pluspunten van chiptuning in Uithoorn?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Het tunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Uithoorn kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning Uithoorn. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Pluspunten auto laten chippen

Meer vermogen​

Mooier geluid

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Uithoorn. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Uithoorn engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde maatwerk chiptuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Uithoorn bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Uithoorn chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU Motormanagement in uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede back-up ​

De beste chiptuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Uithoorn OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Uithoorn krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Zie dit relevante voorbeeld: nissan micra tuning

Stage 2 chiptuning Uithoorn

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chippen

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in motor computer software zijn onze services een garantie op de beste auto chippen.

Zo doen wij buiten chiptuning Uithoorn ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hieronder ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning vestigingen

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar motor tuning bedrijf in Noord Holland zijn we je graag van dienst.

Chippen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs. Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types. Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chip tuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.