Chiptuning Uithoorn: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Ontdek wat chiptuning in Uithoorn voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De Engine Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een specifiek aantal PK te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto tuning.

Chiptuning Uithoorn kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent terug dringen.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Pluspunten

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt beter
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Uithoorn. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Uithoorn chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Uithoorn engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Uithoorn chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer
  • Goede accu voeding gedurende het chippen
  • Een kopie van de oude staat​
  • Exclusief gebruik van goede chiptuning software

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Uithoorn OBD chiptuning

OBD chiptuning Uithoorn is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Uithoorn krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto! Zie dit relevante project: Chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi naar 175PK

Stage 2 chiptuning Uithoorn

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Uithoorn is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Seat ateca 1.6 tdi 115pk
Laat je Seat Ateca 1.6 TDI van 115 naar 150PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Honda bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank