Chiptuning Amstelveen: Bij u in de buurt

auto merken welke wij kunnen chippen:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Amstelveen voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door chiptuning Amstelveen.

Door het tunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Pluspunten Mijn Chiptuning

Meer PK's​

Harder geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Amstelveen. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Amstelveen ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Amstelveen. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Amstelveen verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Amstelveen chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de Motormanagement computer

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

De beste tuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Amstelveen OBD chiptuning

OBD chiptuning Amstelveen is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Amstelveen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Een recent voorbeeld is alfa 159 tuning

Chiptuning Amstelveen Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Amstelveentuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Amstelveen chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Amstelveen auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door nederland. De vestigingen kun jij hier beneden bekijken:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze steden in Noord Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo: Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten. Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op chiptuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.