Chiptuning Amstelveen

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke wij kunnen chippen:

Wat zijn de pluspunten van chiptuning voor mijn auto?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal. De ecu is afgesteld om een bepaald vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen door chiptuning Amstelveen.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen obd tuning

  • Meer PK’s​
  • Geluid klinkt beter
  • Plezieriger rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Amstelveen. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Amstelveen chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Amstelveen. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Amstelveen bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Amstelveen chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Goede tuning bestanden in gebruik

Beschikbare soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Amstelveen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven! Ontdek dit relevante project: GMC Sierra 6.2 V8 403pk Chiptuning

Stage 2 chiptuning Amstelveen

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Amstelveen tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Amstelveen is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Peugeot 207 1.6 hdif 8v 92pk
Laat je Peugeot 207 1.6 HDiF 8V van 92 naar 115PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank