Seat Ateca 1.6 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat ateca 1.6 tdi 115pk

Stage 1 Seat Ateca 1.6 TDI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Seat Ateca 1.6 TDI 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Seat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Seat Ateca gaat u merken dat uw Seat Ateca veel lekkerder rijdt door tuning Seat Ateca 1.6 TDI 115pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Seat Ateca 1.6 TDI 115pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Seat Ateca 1.6 TDI 115pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Seat Ateca 1.6 TDI 115pk
 • Beter geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuningSeat Ateca 1.6 TDI 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Seat Ateca 1.6 TDI 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Seat Ateca 1.6 TDI 115pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Seat Ateca 1.6 TDI 115pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Seat Ateca 1.6 TDI 115pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Seat Ateca 1.6 TDI 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Seat Ateca 1.6 TDI 115pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Seat auto
 • Ontdek wat het chippen voor u Seat Ateca 1.6 TDI 115pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Seat Ateca 1.6 TDI 115pk

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Seat Ateca 1.6 TDI 115pk auto kan doen:

Methodes voor Seat Ateca 1.6 TDI 115pk motor tuning:

Voor het Seat Ateca 1.6 TDI 115pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Seat Ateca 1.6 TDI 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Seat Ateca 1.6 TDI 115pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Seat Ateca 1.6 TDI 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Seat Ateca 1.6 TDI 115pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Seat Ateca 1.6 TDI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Ateca 1.6 TDI 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Seat Ateca 1.6 TDI 115pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Seat Ateca 1.6 TDI 115pk. Je Seat Ateca 1.6 TDI 115pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Seat Ateca 1.6 TDI 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Seat Ateca 1.6 TDI 115pk ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Seat Ateca 1.6 TDI 115pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Seat auto, zonder dat hierbij veranderingen Seat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw auto dus even kwijt.