Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 305nm 400nm +31.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk chiptunen?

De ecu software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Kia Sportage tunen. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Beter geluid uit uw Kia
 • Meer vermogen uit uw Kia

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Kia Sportagetuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Kia auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk motor tuning:

Voor het Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk.

Hierdoor is dit een voordelige Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk chiptuning. Je Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Sportage 2.0 CRDi 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Suzuki
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.