Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia ceed 1.4 t-gdi 140pk

Stage 1 Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 175pk +25%
Koppel 242nm 310nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Kia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Kia Ceed tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Kia Ceed veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Goede Kia Ceedchiptuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk motor tuning:

Voor het Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk OBD chiptuning

OBD tuning Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Ceed 1.4 T-GDi 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Alfa Romeo motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.