Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia ceed 1.6 crdi 90pk

Stage 1 Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 235nm 320nm +36.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Kia Ceed is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Kia Ceed zult u merken dat uw Kia Ceed veel soepelder gaat door tuning Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk. Je Kia Ceed zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappen van een Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Kia auto
 • Gebruik van goede Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk auto kan doen:

Methodes voor Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk motor tuning:

Voor het Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk chiptuning. Je Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Ceed 1.6 CRDi 90pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Ferrari ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Kia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.