Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia stinger 2.0 turbo 255pk

Stage 1 Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 255pk 286pk +12.2%
Koppel 353nm 430nm +21.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk?

De standaard software in de motor computer van uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Kia kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van de beste Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk

Ontdek wat chip tuning voor uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk met meer performance, zonder dat je Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk chiptuning. Hierbij pas je de Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk haalt.

Deze vorm van Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk auto.

Zo doen wij naast Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Kia Stinger 2.0 Turbo 255pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Kia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Kia auto en bent u uw auto dus even kwijt.