Kia Sportage 1.6 GDi 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sportage 1.6 gdi 135pk

Stage 1 Kia Sportage 1.6 GDi 135pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 135pk 145pk +7.4%
Koppel 164nm 180nm +9.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft tuning Kia Sportage 1.6 GDi 135pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Kia Sportage is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Kia Sportage kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Kia Sportage 1.6 GDi 135pk veel soepelder rijdt door chip tuning Kia Sportage 1.6 GDi 135pk. Je Kia Sportage zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Kia
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier uit uw Kia Sportage 1.6 GDi 135pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Sportage 1.6 GDi 135pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Kia Sportage 1.6 GDi 135pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Kia Sportage 1.6 GDi 135pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Kia Sportage 1.6 GDi 135pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Kia Sportage 1.6 GDi 135pk
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u Kia Sportage 1.6 GDi 135pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Kia Sportage 1.6 GDi 135pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Kia Sportage 1.6 GDi 135pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Sportage 1.6 GDi 135pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Kia Sportage 1.6 GDi 135pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Kia Sportage 1.6 GDi 135pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Kia Sportage 1.6 GDi 135pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Kia Sportage 1.6 GDi 135pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Kia Sportage 1.6 GDi 135pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Sportage 1.6 GDi 135pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Sportage 1.6 GDi 135pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Kia Sportage 1.6 GDi 135pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Sportage 1.6 GDi 135pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Sportage 1.6 GDi 135pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Sportage 1.6 GDi 135pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu BMW
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Kia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.