Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia xceed 1.0 t-gdi 120pk

Stage 1 Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 172nm 230nm +33.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Kia Xceed meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Kia Xceedtuning software in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Xceed 1.0 T-GDI 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Kia auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia doen.