Kia Venga 1.6 CRDi 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia venga 1.6 crdi 128pk

Stage 1 Kia Venga 1.6 CRDi 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 145pk +13.3%
Koppel 260nm 330nm +26.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Kia Venga 1.6 CRDi 128pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Kia Venga een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Kia Venga kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Kia Venga tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Kia Venga 1.6 CRDi 128pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Kia Venga 1.6 CRDi 128pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw Kia
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Kia Venga 1.6 CRDi 128pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Kia Venga 1.6 CRDi 128pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Venga 1.6 CRDi 128pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Kia Venga 1.6 CRDi 128pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Kia Venga 1.6 CRDi 128pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Kia Venga 1.6 CRDi 128pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Kia Venga 1.6 CRDi 128pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Goede Kia Vengachiptuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chippen voor u Kia Venga 1.6 CRDi 128pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Venga 1.6 CRDi 128pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Kia Venga 1.6 CRDi 128pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Kia Venga 1.6 CRDi 128pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Kia Venga 1.6 CRDi 128pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Kia Venga 1.6 CRDi 128pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Kia Venga 1.6 CRDi 128pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Kia Venga 1.6 CRDi 128pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Kia Venga 1.6 CRDi 128pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Venga 1.6 CRDi 128pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Kia Venga 1.6 CRDi 128pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Kia Venga 1.6 CRDi 128pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Venga 1.6 CRDi 128pk ook diverse andere software aanpassingen voor Kia Venga 1.6 CRDi 128pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.