Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sorento 2.0 crdi 150pk

Stage 1 Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 305nm 400nm +31.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Sorento kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Kia Sorento is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Sorento zult u merken dat uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk veel soepelder rijdt door chiptuning Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk aanpassen. Zonder de Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk auto.

Zo doen wij naast Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Kia Sorento 2.0 CRDI 150pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Kia auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.