Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia xceed 1.6 crdi 115pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk auto chiptunen?

De ecu van uw Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Kia Xceed vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Kia Xceed meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van de beste Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk tuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto tuning voor uw Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk kan doen:

Verschillende vormen Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk motor tuning:

Voor het Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk OBD chiptuning

OBD tuning Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk is een populaire methode om je Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk.

Hierdoor is dit een voordelige Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk. Hierbij pas je de Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk haalt.

Voor wie alles uit hun Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Kia Xceed 1.6 CRDi 115pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Xceed 1.6 CRDi 115pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Lancia ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia doen.