Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia picanto 1.0 t-gdi 100pk

Stage 1 Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 172nm 230nm +33.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 998 CC
Type ecu
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag Kefico CPEGD2.20.1 & Kefico CPEGD2.20.4
Motornummer 71,0 X 84,0 mm

Kia tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Kia Picanto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia auto tuning.

In enkele uren kan je Kia Picanto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Kia Picanto tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk​
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Kia auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Ontdek wat auto tuning voor u Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk auto kan doen:

Methodes voor Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Kia Picanto 1.0 T-GDI 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.