Kia Carens 1.7 CRDI 141pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia carens 1.7 crdi 141pk

Stage 1 Kia Carens 1.7 CRDI 141pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 141pk 170pk +20.6%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Carens 1.7 CRDI 141pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Kia Carens vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Carens 1.7 CRDI 141pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Carens 1.7 CRDI 141pk gaat u merken dat uw Kia Carens 1.7 CRDI 141pk veel lekkerder rijdt door tuning Kia Carens 1.7 CRDI 141pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Kia

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Kia Carens 1.7 CRDI 141pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Kia Carens 1.7 CRDI 141pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Kia Carens 1.7 CRDI 141pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Kia Carens 1.7 CRDI 141pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Kia Carens 1.7 CRDI 141pk chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Kia Carens 1.7 CRDI 141pk kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Kia Carens 1.7 CRDI 141pk wordt!

Verschillende vormen Kia Carens 1.7 CRDI 141pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Kia Carens 1.7 CRDI 141pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Kia Carens 1.7 CRDI 141pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Kia Carens 1.7 CRDI 141pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Kia Carens 1.7 CRDI 141pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Carens 1.7 CRDI 141pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Carens 1.7 CRDI 141pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Carens 1.7 CRDI 141pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Carens 1.7 CRDI 141pk haalt.

Stage 2 chiptuning Kia Carens 1.7 CRDI 141pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Kia Carens 1.7 CRDI 141pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Kia Carens 1.7 CRDI 141pk.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Carens 1.7 CRDI 141pk ook verscheidene andere software modificaties voor Kia Carens 1.7 CRDI 141pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Kia en bent u uw Kia auto dus even kwijt.