Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sorento 2.2 crdi 200pk

Stage 1 Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 230pk +15%
Koppel 430nm 500nm +16.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Kia Sorento is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Kia Sorento chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk chiptuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto chippen voor uw Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Kia Sorento 2.2 CRDi 200pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Kia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Kia auto dus even kwijt.