Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sportage 2.0 crdi 185pk

Stage 1 Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 200pk +8.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Kia Sportage kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Sportage zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Kia Sportage chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw Kia
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Kia
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenKia Sportage 2.0 CRDI 185pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Kia Sportage 2.0 CRDI 185pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Alpina
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Kia auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Kia dus even kwijt.